DESPRE NOI

Scurt Istoric

Povestea Martinel a început în urmă cu mulți ani cu visul unei fetițe de școală generală de a deveni educatoare. Tot parcursul meu educațional (facultatea de Psihologie, masterul pe parte de Psihologie clinică, formarea în terapie de familie și toate celelalte cursuri din domeniul educației) a fost ghidat de acest vis.

DESPRE NOI

CENTRUL EDUCAtIONAL MARTINEL

Mi-am dorit să creez mai decât un loc unde părinții să-și lase copiii cât sunt la serviciu. Din punctul meu de vedere, grădinița trebuie să fie mai mult decât atât. Trebuie să creeze pentru cei mici contextul propice în care aceștia să-și descopere propria voce și curajul de a o folosi, să le sădească încrederea în ei chiar și atunci când poate depășesc conturul sau pocesc cuvintele, să-i învețe să fie toleranți, să le respecte unicitatea, fără a încerca să le frângă aripile, să le valideze și să-i ajute să-și înțeleagă și să-și gestioneze emoțiile, fără a-i condamna.

Club de vacanță

1

Program pentru preșcolari (2-6 ani)

2

Ateliere de creație

3

Program pentru preșcolari (2-6 ani)

4

Ateliere de dezvoltare personală

5

Club de vacanță

6

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI

BENEFICII MARTINEL

Cauți o #grădiniță unde copilul tău să se dezvolte armonios, să fie iubit și apreciat, să se simtă în siguranță și care să fie o a doua casă pentru el?

Atunci îl așteptăm să facă parte din familia Martinel ️

Beneficii pentru copilul tAu

Beneficii pentru tine

ECHIPA

Echipa noastră este formată din educatoare blânde și cu lipici la pitici, care au finalizat Facultatea de Pedagogie a învățământului primar și preșcolar.

Ne dorim să fim cele mai bune educatoare pentru ursuleții noștri, îmbunătățind mereu structura actului didactic, participând la cursuri de formare, care să ne ajute să înțelegem și să răspundem mai bine nevoilor noii generații de copii, oferindu-le bagajul de resurse necesare pentru etapa școlară și pentru viață, în general. 

Dariana Martin

Locatie

Beneficiem de încăperi spațioase și luminoase, fiecare echipată cu facilități sanitare individuale.
Mobilierul, creat la comandă, reflectă angajamentul nostru de a ține pasul cu dezvoltarea dinamică a micilor exploratori.
Biblioteca noastră impresionantă găzduiește peste 300 de cărți, organizate meticulos pe nivele de vârstă, pentru a încuraja dragostea pentru lectură.
Curtea noastră generoasă, de 900 mp, este special amenajată pentru a satisface toate nevoile celor mici.
Iar în anotimpurile călduroase, piscina noastră oferă o oază de distracție și răcorire.

TESTIMONIALE

Recenzii de la clienti

Amedea e de un an jumatate . Nu pot sa va explic ce mult s-a dezvoltat Amedea(la 4 ani citeste si scrie , are un vocabular elaborat si bunele maniere) , iar pentru toate e de “vina” Dariana Martin si locul minunat pe care l-a creat pentru cei mici ! E omul care traieste acolo si care isi dedica fiecare secunda pentru ei ! Un mare multumesc !

Flavia Vieriu

Minunata, sublima Dariana. Iti sunt recunoscatoare pentru entuziasmul cu care se trezesc fetitele mele dimineata, pentru veselia in care le gasesc cand vin dupa ele, pentru poveştirile de la Club de care am parte in drum spre casa dar nu in ultimul rand, pentru mâna de ajutor pe care mi-ai intins-o atunci cand ai vazut ca nu am iesire. Fii binecuvantata, om frumos!

Cristina Corcotoi

Recomand din suflet,Dariana e un om extraordinar,cu “lipici” la copii,totul se petrece in joaca,din placere!

Loredana